четвъртък, 9 август 2012 г.

Мила Кунис съзнателно разрушила брака на Аштън и Деми!


Мила Кунис съзнателно разрушила брака на Аштън и Деми!Мила Кунис съзнателно разрушила брака на Аштън. Близки до двойката разкриха коварния план на актрисата. След сватбата на Аштън и Деми тя станала „семейна приятелка" - докато не постигнала целта си.
Кунис и Къчър се познават от повече от десет години - за първи път се видели на снимките на тв шоу, където по сценарий трябвало да се целуват. После Мила станала една от най-доверените приятелки на Аштън, с която той обсъждал сложните моменти от връзката си с Деми, пише hiclub.bg.
„Въобще, Мила беше един от малкото хора, които предложиха на Аштън приятелско рамо, докато се рушеше брака му с Деми", съобщава източник, близък до двойката.
"Мила е прекрасен слушател и понеже беше близка както с Аштън, така и с Деми доволно дълго време, имаше своя гледна точка за връзката им. Тя често споделяше своите възгледи за проблемите между тях", допълва той.
Вече е ясно, че отношенията между Кунис и Къчър след раздялата му с Деми не са били случайни. Но все още не се знае дали Мила е била влюбена в него от години. И дали приятелството с него е било искрено, или плод на тънки сметки...

0 коментара:

Публикуване на коментар