понеделник, 20 август 2012 г.

Продължението на „Снежанка и ловецът” ще е без Кристен Стюарт!!!


Продължението на „Снежанка и ловецът” ще е без Кристен СтюартХоливудската актриса Кристен Стюарт няма да участва в заплануваното от “Universal Studios” продължение на филма „Снежанка и ловецът”, съобщава “Hollywood Reporter”.

22-годишната звезда няма да бъде поканена да се снима в лентата, а вместо това се очаква сюжетът на предстоящия филм да се съсредоточи върху героя на Крис Хемсуърт – ловецът.
 Все още не е ясно какво е накарало “Universal Studios” да промени плановете си и да изключи Стюарт от поредицата. Злите езици обаче твърдят, че решението на филмовото студио е взето в резултат на аферата на младата актриса с женения режисьор на „Снежанка и ловецът” Рупърт Сандърс. 

Все още не са известни и имената на режисьора и сценариста на предстоящата лента. Предвижда се обаче снимките ѝ да започнат още през юли месец следващата година, когато Хемсуърт няма да е ангажиран с никакви други проекти.

Премиерата на „Снежанка и ловецът” на големия екран се състоя в началото на юни. При бюджет от 170 млн., долара филмът успя да натрупа 389,2 млн. долара приходи в световния боксофис.

0 коментара:

Публикуване на коментар