понеделник, 3 септември 2012 г.

Джъстин Бийбър си татуира корона!(снимка)


Тийнидолът Джъстин Бийбър побърза да се похвали с най-новата рисунка по тялото си.
Модата с рисунките по тялото вече е нещо съвсем нормално, особено сред популярните личности. Изглежда и тийнидолът Джъстин Бийбър е почитател на татусите, защото наскоро пусна в Twitter своя актуална снимка, на която отдалече се забелязва нова придобивка. Става въпрос за една корона в горната част на дясната му гърда.
Защо се е спрял точно на това изображение Бийбър не издава. Имайки предвид предишната картинка, която бе избрал - Исус Христос на левия прасец, вероятно търси някаква символика.
На дясната си ръка канадецът си е направил японския знак за думата "музика", демонстрирайки любовта към професията си. През април тази година пък се появи и снимка, на която Бийбър позира с нашарен врат - две сърца, в които има инициалите "С" и "Дж", пободени със стрела. И без допълнителни обяснения е ясно, че това е знак за чувствата му към Селена Гомес.
Междувременно през уикенда певецът успя да се забърка и с полицията. Той е бил преследван от папараци в Лос Анджелис и се е нахвърлил агресивно към единия, който се приближил прекалено близо до него.
Двете коли са се сблъскали, но за щастие, ранени няма, пишат от blife.bg.

0 коментара:

Публикуване на коментар